Legszebb Karácsonyi pillanat…

Az idő nem vár senkire, mi mégis megállunk egyikünk tiszteletére. Kedves olvasóim között bizonyára sokan vannak, akik az első pillanatokban mikor is elkezdték sugározni a T-Mobile Karácsonyi reklámfilmjét felfigyeltek arra a dalra amit a reklám alatt hallható.

Akkor még nagyon kevesen tudtuk arról, hogy ki is lehet az a nagyszerű énekesnő, akinek köszönhetjük azt a kevesebb, mint fél perces dalrészletet ami után pillanatok alatt otthonunkban és szívünkbe költözött a karácsonyi hangulat.

Nem kellett sok időnek eltelnie és máris levelek tucatjai érkeztek a T-Mobile Ügyfélszolgálatára, hogy szeretnénk a dalt teljes hosszában is meghallgatni, ha lehetőséget kapnánk erre. Talán mondhatom, hogy példa nélküli gyorsasággal és készséggel segített a rajongóknak a T-Mobile és elérhetővé tette mindenki számára ezt a nagyszerű dalt.

Ez a dal pedig az Add Tovább… amit Csondor Katának köszönhetünk és legnagyobb hazai mobilszolgáltatónknak, hogy elérhetővé tette a dalt számunkra. Ezzel a nagyszerű dallal szeretnénk mi is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikeres Új Esztendőt Kívánni kedves Olvasóinknak és Modelljeinknek.

Köszönjük T-Mobile Magyarország!
Énekesnő: Csondor Kata
Dalszövegíró: Szabó Ágnes
Zeneszerző: Madarász Gábor
A teljes dal letölthető: Csondor Kata - Add Tovább... (12420)

1 Response to “Legszebb Karácsonyi pillanat…”


Leave a Reply